středa 15. srpna 2012

Tajemství úspěchu číslo 9: Poznejte každý detail vašeho byznysu



Trh platí vynikající sumy pouze za vynikající výkony, platí průměrné sumy za průměrné výkony a podprůměrné sumy, úpadek a frustraci za podprůměrné výkony. Vaše práce je stát se expertem ve vašem oboru tím, že se naučíte každý detail o tom, jak vykonávat svou práci lépe a lépe.

 
Například zdokonalení se ve vaření.


Čtěte všechny časopisy, které se týkají vašeho oboru. Čtěte a studujte nejnovější knihy. Navštěvujte kurzy a semináře, které jsou vedeny experty ve vašem oboru. Staňte se členem vašeho obchodního nebo průmyslového sdružení. Účastněte se všech jednání a zapojte se mezi ostatní přední osobnosti ve vašem oboru.

Jedinec, který dokáže využít a nahromadit největší množství informaci v jakémkoli oboru, se brzy dostane na vrchol. Např. pokud jste v prodeji, měli byste se celoživotně vzdělávat v oblasti prodejního procesu. Předních 20 procent prodejců vydělá v průměru 16 krát více, než zbylých 80 procent prodejců. Pokud začínáte a budujete svůj vlastní byznys, studujte různé techniky a strategie a aplikujte nové nápady každý den. Nastavte si svůj cíl, že se stanete tím nejlepším ve svém oboru.


"Předních 20 procent prodejců vydělá v průměru 16 krát více, 
než zbylých 80 procent prodejců."



Jeden malý detail, jeden malý přínos nebo nápad, může být zlomovým bodem ve vaší kariéře. Nikdy ho nepřestávejte hledat.

Příště si budeme povídat o Tajemství úspěchu číslo 10: Zasvěťte sám sebe pro službu ostatním.

Žádné komentáře:

Okomentovat