neděle 26. srpna 2012

Tajemství úspěchu číslo 13: Buďte rychlí a spolehliví



Vybudujte si pověst rychlého a spolehlivého člověka. Čas je měnou 21. století. V dnešní době je každý v neuvěřitelném spěchu. Zákazníci, kteří ještě včera chtěli produkt nebo službu, dnes už ani neví, že jej chtěli. Lidé jsou ve všem méně a méně trpěliví.


Michael Dell díky tomuto pravidlu vybudoval 
obrovské impérium v hodnotě 14 mld dolarů.


I věrní zákazníci změní dodavatele přes noc, pokud jim někdo může sloužit rychleji. Okamžité uspokojení, jak říkají, již není dostatečně rychlé. Vaším úkolem je vybudovat si reputaci pro rychlost. Vybudujte si smysl naléhavosti. Vybudujte si sklon k akci a využívejte příležitostí rychle.

Postupujte rychle, když lidé něco potřebují nebo chtějí. Postupujte rychle, když vidíte něco, co je třeba udělat. Když vás zákazník nebo šéf požádají, abyste něco udělal, odložte všechno ostatní a udělejte to tak rychle, že budou ohromeni.


Pro zvýšení rychlosti spojte tradiční i moderní technologie.


Už jste určitě slyšeli, že pokud chcete něco, aby bylo rychle uděláno, dejte to někomu, kdo je pilný. Lidé, o kterých je známo, že se pohybují rychle, k sobě přitahují více a více možností a nabídek. Dostávají více a více příležitostí dělat více a více věcí rychleji než ostatní lidé, kteří udělají práci, až když se k ní dostanou.


Zkombinujte svoje schopnosti určit si ty nejvyšší priority
 s předsevzetím, vyřídit je rychle a dobře.



Zkombinujte svoje schopnosti určit si ty nejvyšší priority s předsevzetím, vyřídit je rychle a dobře a zjistíte, že postupujete dopředu. Otevře se vám více dveří a příležitostí, než kolik byste si mohli dnes vůbec představit.

Příště si budeme povídat o Tajemství úspěchu číslo 14: Buďte ve svém životě připraveni šplhat z vrcholu na vrchol.



Žádné komentáře:

Okomentovat