neděle 29. července 2012

Tajemství úspěchu číslo 1: Žijte velké sny


První tajemství dnešních milionářů, kteří začínali od nuly je jednoduché, ŽIJTE VELKÉ SNY. Dovolte si představovat a fantazírovat o životě, který byste rádi žili, penězích, které byste rádi vydělali a měli na vašem bankovním účtu.

Všichni velcí mužové a ženy začínali sněním o něčem úžasném a jiném než to, co měli denně před očima. Musíte mít sny, pokud chcete, aby se vaše sny naplnily. Na chvíli si představte, že nejste ničím omezeni a můžete BÝT kýmkoliv a můžete DĚLAT nebo MÍT cokoliv na co jen pomyslíte. Jenom na okamžik si představte, že máte veškerý čas, peníze, vzdělání, veškeré zkušenosti, přátele, kontakty, zdroje, máte všechno, co potřebujete, abyste dosáhli toho, co ve svém životě opravdu chcete.



Kempinski snílek - z rodinného hotelu k nejluxusnějším hotelovému řetězci.


Pokud by byl váš potenciál naprosto neomezený, jaký život byste chtěli vytvořit pro sebe a svoji rodinu. Cvičte se v myšlení, které se nazývá „zpět z budoucnosti“. Toto je velmi mocná technika, kterou pravidelně používají vysoce postavení muži a ženy v každé oblasti. Má úžasný vliv na váš způsob uvažování a jednání.

Jak to funguje? Představte si sám sebe za pět let. Představte si, že uplynulo pět let od současné chvíle a váš život je nyní perfektní v každém ohledu. Jak vypadá? Co děláte, kde pracujete, kolik peněz vyděláváte? Kolik máte uloženo v bance? Jaký druh životního stylu byste vedli, kdyby byl váš život perfektní v každém ohledu? Vytvořte si svoji dlouhodobou vizi. Čím jasněji si dokážete vytvořit svoji jasnou vizi bohatství, štěstí a prosperity, tím rychleji se k ní můžete přibližovat, a tím rychleji se bude přibližovat ona k vám.



Donald Trump snílek - z obrovských dluhů k úžasným mrakodrapům.



Pokud si vytvoříte jasný obraz toho, kam ve svém životě směřujete, stanete se více pozitivním, motivovaným a více zaměřeným na to, abyste ho proměnili v realitu. Začnete používat vaši přirozenou kreativitu a začnete přicházet na nové a nové nápady, které pomůžou naplnit vaši vizi. Lidé mají vždy tendenci mířit ke svým největším snům, obrazům a vizím.

"Pokud si vytvoříte jasný obraz toho, kam ve svém životě směřujete, 
stanete se více pozitivním, motivovaným a více zaměřeným na to, 
abyste ho proměnili v realitu." 


Toto rozhodnutí dovolit sám sobě snít velké sny ve skutečnosti zvýší vaší sebeúctu a vede vás k tomu, abyste se měli více rádi a respektovali sami sebe. Snění velkých snů zvyšuje úroveň vašeho sebevědomí. Snění zvyšuje vaši radost a sebedůvěru. Ve vizích a snech o budoucnosti je něco, co je pro vás vzrušující, a co vás motivuje, abyste byli lepší a jednali lépe než doposud.

Mám pro vás jednu dobrou otázku a chci, abyste si na ni odpovídali stále znova a znova. Kterou jednu věc byste se odvážili snít, kdybyste věděli, že nemůžete selhat? Kdybych vám absolutně garantoval úspěch u jedné věci v životě. Malé nebo velké. Dlouhodobé nebo krátkodobé. Co by to bylo? Kterou jednu věc byste se odvážili snít, kdybyste věděli, že nemůžete selhat? Ať je to cokoliv, napište si to a začněte si představovat, že jste již tohoto velkého cíle dosáhli. Poté se podívejte zpět, kde jste dnes. Co byste udělali pro to, abyste se dostali tam, kde chcete být? Jaké kroky byste učinili? Co byste ve svém životě změnili? Do čeho byste se pustili a z čeho byste se vyvlékli? S kým byste byli? A s kým byste už déle nebyli? Kdyby byl váš život perfektní v každém ohledu, jak by vypadal?



Ferruccio Lamborghini snílek - do výroby traktorů k supersportům.


Ať je to cokoli, co byste udělali, kdybyste neměli žádné limity, udělejte dnes první krok. Snění velkých snů, je začátek dosahování finanční nezávislosti. Hlavní příčinou, proč lidé finančně neuspějí, je,  že jim prostě nedojde, že by to zvládli. Tito lidé nikdy nesní. Proto to také nikdy nezkusí – nikdy nezačnou. Stále chodí dokola ve finančním kruhu, kdy utratí všechno, co vydělají a zbude jim jen trochu bokem.

Ale pokud začnete snít velké sny o finančním úspěchu, změníte způsob, jakým vidíte sami sebe a svůj život. Začnete měnit svůj život kousek po kousku, až se celý způsob vašeho života změní k lepšímu. Snění velkých snů je začátkem na cestě stát se milionářem.

Příště si budeme povídat o Tajemství úspěchu číslo 2: Určete si jasný směr.


Žádné komentáře:

Okomentovat