sobota 28. července 2012

21 tajemství úspěchu


V průběhu dalších dnů si ukážeme „21 tajemství úspěchu“. Ty jsou prezentovány Danem Millerem, jedním z nejzkušenějších a nejznalejších řečníků v dnešním světě. Dan se sám vypracoval na milionáře. To, co se nyní naučíte, vám může změnit život.

Zde uvedené pohledy, myšlenky a strategie se staly odrazovým můstkem k finančnímu úspěchu pro miliony mužů a žen z různých společenských postavení. Principy jsou jednoduché, velmi efektivní a mají jednoduchou aplikaci. Každý z nich, je podložen zdlouhavými průzkumy a rozhovory s tisíci milionáři, kteří dosáhli svého jmění sami. Tyto principy byly testovány a potvrzovány znovu a znovu a budou pro vás fungovat, pokud je vezmete a aplikujete ve vlastním životě.

Žijeme v nejlepší době celé lidské historie. Mnohem více lidí, kteří začali od nuly, se stává bohatšími, než by kdy koho napadlo. V Americe je více než sedm miliónů milionářů. Většina z nich začala od nuly. A toto číslo roste o patnáct až dvacet procent každý rok. Nikdy jsme v lidské historii neviděli tento typ vzniku bohatství. Zde jsou dobré zprávy. Prakticky každý začíná od nuly.

Pravděpodobně 99 procent finančně úspěšných lidí v dnešním světě bylo na svém začátku na mizině nebo skoro na mizině. Průměrný milionář, který začínal od nuly, zbankrotoval nebo byl blízko bankrotu v průměru 3,3 krát. Většina z nich padla znovu a znovu, než konečně našla tu svou šanci, kterou byli schopni proměnit ve skutečný úspěch. A to co zvládli stovky, tisíce ba i miliony lidí, můžete zvládnout i vy.

Příkladem může být např. Donald Trump


Železný zákon lidského osudu, je zákon příčiny a následku. Tento zákon je sice jednoduchý, ale také velmi mocný. Říká, že pro každou příčinu je zde určitý následek. Pro každou akci je také reakce. Tento zákon říká, že úspěch není náhoda. Finanční úspěch je výsledkem toho, že děláme určité specifické věci stále znovu a znovu, tak dlouho, až dostaneme požadovaný efekt.

"Zákon příčiny a následku říká, že pro každou příčinu 
je zde určitý následek. Úspěch není náhoda." 

Mám pro vás jednu novinku, vesmír je nestranný. To znamená, že vesmíru, našemu trhu, naší společnosti, ekonomii, je jedno kdo jsme, co jsme, nebo odkud jsme. Zákon říká, že jestli děláte to, co dělají ostatní úspěšní lidé, dosáhnete výsledku, který dosahují oni. A pokud neděláte, pak jich nedosáhnete.

Proto, když se učíte a aplikujete absolutní základy finančního úspěchu ve svém vlastním životě, zažijete mnohem větší úspěchy a odměny, než jakých jste kdy předtím dosáhli.

Zde je důležitý bod: NIKDO NENÍ LEPŠÍ NEŽ VY A NIKDO NENÍ CHYTŘEJŠÍ NEŽ VY. Dovolte mi to zopakovat: NIKDO NENÍ LEPŠÍ NEŽ VY A NIKDO NENÍ CHYTŘEJŠÍ NEŽ VY.

Jedním z hlavních důvodů nedostačujícího prodeje, nedosažení dobrých výsledků a finančního úspěchu je přesvědčení, že lidé, kteří něco dělají lépe než vy, jsou lepší než vy. Ale o to tady vůbec nejde. Pravda je, že většina lidí, kteří se vypracovali k milionářům, jsou průměrní lidé, s průměrným vzděláním a průměrným zaměstnáním. Tito lidé žili v obyčejných domech a řídili obyčejná auta. Ale tito lidé zjistili, co dělají úspěšní lidé a dělali stejné věci znovu a znovu, dokud nedosáhli stejných výsledků.

Není to žádný zázrak ani náhoda. Takže pokud začnete přemýšlet stejným způsobem a uděláte stejné věci jako tito milionáři, začnete mít stejné výsledky a úspěchy jaké mají oni.




To je způsob, jakým zákon příčiny a následku pracuje ve vašem životě. Každý prvek je pro vás nepostradatelný, pokud chcete být finančně nezávislí. Absence kteréhokoliv z nich může zapříčinit, že vaše šance na bohatství, radost a prosperitu se zmenší nebo dokonce zmizí. Dobrá zpráva je, že každý z těchto faktorů se můžete naučit praxí a opakováním tak dlouho, dokud se to pro vás nestane přirozené jako nádech a výdech. Stejně jako jste se naučili řídit auto, či kolo, tak se můžete naučit tajemství úspěchu od milionářů, kteří začínali od nuly, a aplikovat je ve svém životě. Nejsou zde žádná omezení, kromě omezení, která si sami vytvoříte.

Ukažme si tedy všech dvacet jedna tajemství úspěchu:

  1. Žijte velké sny
  2. Určete si jasný směr
  3. Pohlížejte na sebe jako na toho, kdo sám sebe zaměstnává
  4. Dělejte, co děláte rádi
  5. Dopracujte se k dokonalosti
  6. Vybudujte si mentalitu workoholika
  7. Oddejte se celoživotnímu vzdělávání
  8. Zaplaťte nejdříve sám sobě
  9. Poznejte každý detail vašeho byznysu
  10. Zasvěťte sám sebe pro službu ostatním
  11. Buďte naprosto poctiví k ostatním i k sobě
  12. Určete si priority ve svých aktivitách a soustřeďte se vždy jen na jednu věc
  13. Buďte rychlí a spolehliví
  14. Buďte ve svém životě připraveni šplhat z vrcholu na vrchol
  15. Trénujte svoji disciplínu
  16. Rozvíjejte svou vrozenou kreativitu
  17. Pohybujte se mezi těmi správnými lidmi
  18. Věnujte dokonalou péči svému fyzickému zdraví
  19. Buďte rozhodní a zaměření na akci
  20. Nikdy nepřipusťte možnost porážky
  21. Vybudujte si vytrvalost a odhodlání

Postupně si o nich budeme na tomto blogu povídat. Za tři dny nás čeká Tajemství úspěchu číslo 1: Žijte velké sny.


Žádné komentáře:

Okomentovat